Первая десяткаАНТИВИРУСОВ
Информация от рекламодателя
Surfshark Antivirus

Обзор Surfshark Antivirus

Наш вердикт: Ți-a plăcut VPN-ul de la Surfshark? În acest caz, îți va plăcea și mai mult pentru că au lansat și varianta de protecție antivirus ca parte a noului lor pachet de securitate cibernetică. Pachetul Surfshark One include VPN, Antivirus, protecție împotriva scurgerilor de date și un instrument privat de căutare (Search), așa că ar trebui să facă parte programul tău de securitate cibernetică de zi cu zi. Suntem bucuroși să raportăm că soluția antivirus a acestui brand nu a fost adăugată doar "ca să fie", ci oferă protecție în timp real împotriva programelor, aplicațiilor, fișierelor și multe altor amenințări online. Economisește 80% la cea mai nouă ediție din 2024 accesând link-ul nostru!
Получить Surfshark Antivirus - Защитите свой компьютер
Не станьте жертвой киберпреступников. Защитите компьютер от вирусов уже сегодня!
www.surfshark.com/special-offer


Despre companie

Având sediul în Tortola, Insulele Virgine Britanice, Surfshark Antivirus provine de la aceeași companie care se află în spatele programelor NordVPN, AtlasVPN, NordLayer și Surshark VPN.

Funcții de securitate

După cum am menționat mai devreme, Surfshark One este compus din patru soluții: VPN, Antivirus, Search și Alert. În timp ce componenta VPN are grijă de datele și confidențialitatea ta, produsul antivirus este responsabil cu protejarea dispozitivelor tale Android și Windows împotriva virușilor, troienilor, programelor spion, amenințărilor ransomware și altor aplicații intruzive. Realizează acest lucru în timp real, ceea ce înseamnă că nu va trebui să aștepți să înceapă scanarea programată sau să efectuezi scanările în modul manual. De îndată ce amenințarea malware ajunge în sistemul tău, programul antivirus Surfshak o va detecta și va lua măsurile necesare pentru a-ți securiza dispozitivul, datorită funcțiilor avansate AI și Machine Language integration.
Desigur, poți programa și efectuarea de scanări, în acest sens având la dispoziție două modalități. Poți efectua o scanare completă a tuturor fișierelor din unitatea ta sau o scanare rapidă a documentelor, a ceea ce ai descărcat și a folderelor de pe desktop. Dacă scanarea detectează amenințări, ți se va cere să le elimini sau să ignori amenințarea.

Funcții suplimentare
Surfshark One include și serviciul VPN, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. De la lansarea sa în 2018, a reprezentat alegerea echipei noastre pentru păstrarea activităților noastre online în siguranță și într-un anonimat complet. Ceea ce ne place în mod deosebit la acest VPN este politica strictă "fără jurnal de logare", suportul de tunelare divizată, componentele înlănțuite VPN, precum și blocarea adreselor URL și a anunțurilor. Este rapid, fiabil și sigur și permite conexiuni simultane nelimitate la numărul de dispozitive cu un singur abonament.
Pe de altă parte, funcția Search constituie motorul de căutare privat de la Surfshark. Ceea ce este grozav la această funcție - nu are jurnale și nu afișează niciun fel de reclame, așa că nu va trebui să te confrunți cu problema reclamelor enervante care te urmăresc pe net. Este, de asemenea, un instrument excelent pentru a împiedica urmăritorii să colecteze datele prin intermediul modulelor cookies. Dacă ai folosit vreodată modul incognito de la Google Chrome pentru a ascunde orice faci online, funcția Search funcționează în același mod, doar că mai bine.
Cât despre funcția Alert, aceasta este versiunea Surfshark a opțiunii Data Breach Monitoring. Este concepută pentru a-ți asigura codul numeric personal și cardurile de credit împotriva fraudei, furtului de identitate și a tot felul de infracțiuni cibernetice. De asemenea, poate verifica vulnerabilitatea parolelor și îți poate monitoriza conturile de e-mail pentru a vedea dacă există scurgeri de date. Dacă cineva a folosit datele tale, Surfshark îți trimite un avertisment pentru a lua măsuri cât mai rapid posibil.Ușurință în utilizare și nivelul de performanță

Ai cumpărat vreodată un program software și nu l-ai utilizat pentru că era prea complicat? Cu siguranță că același lucru s-ar putea întâmpla și cu un antivirus care este destinat profesioniștilor în securitate cibernetică. Din fericire, Surfshark Antivirus se instalează repede și este ușor de utilizat. Acest lucru se datorează probabil unuia dintre obiectivele brandului, acela de a „umaniza securitatea digitală și de simplifica lucrurile din perspectiva utilizatorului”. În plus, utilizează resurse minime de sistem, așa că îți va asigura protecție fără a încetini dispozitivul.

Numărul de licențe și detaliile privind pachetul

Poți proteja câte dispozitive dorești cu Surfshark VPN; cu toate acestea, nu este cazul când este vorba despre antivirus. Surfshark Antivirus acoperă doar 5 dispozitive, dar ar trebui să fie suficient pentru o gospodărie cu mai multe dispozitive. Surfshark One oferă opțiunea unui abonament lunar ($14,44), semestrial ($4,29/lună) sau anual ($3,98/lună). Sau, dacă ești deja abonat Surfshark VPN, poți beneficia de Surfshark One (Antivirus, Alert și Search) pentru numai $1,49 în plus.

Asistența pentru clienți

Asistența pentru clienți de la Surfshark este fantastică. Pentru că aveam dubii legate de modul în care abonații la serviciul Surfshark VPN pot să facă upgrade la Surfshark One am luat legătura cu cei de la suport prin intermediul chat-ului. În mai puțin de un minut am primit link-ul necesar din partea unuia dintre membrii echipei de asistență. Serviciul de suport clienți este disponibil 24/7 și, din moment, ce am tot interacționat cu ei de când ne-am instalat aplicația lor de VPN, pentru noi nu a fost nicio surpriză promptitudinea de care au dat dovadă. În afară de chat, asistența pentru clienți este disponibilă și prin e-mail la support@surfshark.com.

Concluzie

Surfshark One a fost lansat abia anul trecut, așa că se poate spune că este departe de a fi perfect. De exemplu, ar putea folosi un firewall integrat, un scaner pentru detectarea vulnerabilității și chiar un manager de parole. Cu toate acestea, tandemul VPN și Antivirus funcționează de minune, iar funcțiile suplimentare Surfshark Alert și Search au venit ca o completare ce creează raportul perfect între preț și calitate.
Получить Surfshark Antivirus - Защитите свой компьютер
Не станьте жертвой киберпреступников. Защитите компьютер от вирусов уже сегодня!
www.surfshark.com/special-offer
Написать отзыв о Surfshark Antivirus
Поделитесь мнением, чтобы помочь другим.
Captcha
Получить Surfshark Antivirus - Защитите свой компьютер
Не станьте жертвой киберпреступников. Защитите компьютер от вирусов уже сегодня!
www.surfshark.com/special-offer